Site Overlay

RETSEPT: TÕELISELT HÕRK “KÕIGEVABA” ŠOKOLAADIDESSERT

Ainult 3 koostisosa ning pelgalt kokkusegamise vaev ning väga tervislik maius ongi valmis!

Tegemist on tõepoolest “kõigevaba” maiusega kuna on 100% (rafineeritud)suhkru vaba, sisaldades vaid naturaalset datlisiirupit. 100% gluteeni- ja laktoosivaba. Sobib veganitele ning on ka paleosõbralik. Ühesõnaga lihtne, tervislik ja maitsev .. ja šokolaadine! 😉

Kuidas teha? Sellest kohe ka lähemalt.

VAJA LÄHEB:

Kookoskreemi (rasvasema kookospiima tahket/kreemjat osa)

Datlisiirupit/agaavisiirupit vm meelepärast. Siirup annab mõnusa tekstuuri ja maitsenüansi, kuid soovi korral võib lisada ka steviat või kookosplamisuhkurt.

Naturaalset (magustamata!) kakaopulbrit

VALMISTAMINE:

Tõsta lusikaga kookoskreem kaussi, lisa juurde kakaopulber ja datlisiirup. Lisa näpuotsaga ka hästi veidi soola, sest see aitab maitsetel paremini esile tulla. Segahoolikalt läbi ja serveeri näiteks maasikatega! NB! pane külmkappi mõneks tunniks kuni üleööks tahenema ning sega enne söömist uuesti läbi, siis maitseb eriti hästi!

Leave a Reply