Retseptid | Vegan

RETSEPT: KARAMELLINE OA-BLONDIE

veebruar 28, 2019

Taimne, magus, suussulav, rafineeritud suhkru vaba, ei sisalda gluteeni, laktoosi ega isegi mitte mune. Lihtne, mugav, maitsev, toitev ja tervislik! Mida ĂŒhelt healt koogilt siis veel tahta? 😉

VAJA LÄHEB

2 purki LoodusvÀe vÔiube

datli,- vahtra,- vÔi agaavisiirupit

100g gluteenivabu kaerahelbeid

60g LoodusvÀe kookosÔli

60g naturaalset (ilma lisatud suhkruta!) pÀhklivÔid

vajadusel veidi vett vÔi taimset piima

nÀpuotsatÀis soola

köögikombaini/vÔimsamat blenderit

*karamelliaroomi (soovi korral)

VALMISTAMINE

Aseta oad sĂ”elale ning loputa korralikult voolava vee all. SeejĂ€rel aseta oad köögikombaini, lisa juurde sulatatud kookosĂ”li, pĂ€hklivĂ”i, kaerahelbed, sool ja siirup, vajadusel lisa ka veidi vett ja tilgakse karamelliaroomi. Töötle segu kuni ĂŒhtlase tekstuuri saavutamiseni. Kata ahjuplaat kĂŒpsetuspaberiga ning vala saadud segu kĂŒpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. KĂŒpseta kooki 180 kraadi juures seni kuni kook saavutab kuldpruuni jume. Lase koogil enne serveerimist tĂ€ielikult jahtuda. Enne serveerimist nirista peale veel veidi siirupit. Siirupile vĂ”id lisada samuti törtsu karamelliaroomi ja nĂ€puotsatĂ€ie soola.

Ja nii lihtne see ongi! NĂŒĂŒd vutt-vutt kööki kooki kĂŒpsetama!

Maiustamiseni! 😉

JĂ€lgi mind ka mujal 🙂
error

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga