Site Overlay

RETSEPT: KARAMELLINE OA-BLONDIE

Taimne, magus, suussulav, rafineeritud suhkru vaba, ei sisalda gluteeni, laktoosi ega isegi mitte mune. Lihtne, mugav, maitsev, toitev ja tervislik! Mida ühelt healt koogilt siis veel tahta? 😉

VAJA LÄHEB

2 purki Loodusväe võiube

datli,- vahtra,- või agaavisiirupit

100g gluteenivabu kaerahelbeid

60g Loodusväe kookosõli

60g naturaalset (ilma lisatud suhkruta!) pähklivõid

vajadusel veidi vett või taimset piima

näpuotsatäis soola

köögikombaini/võimsamat blenderit

*karamelliaroomi (soovi korral)

VALMISTAMINE

Aseta oad sõelale ning loputa korralikult voolava vee all. Seejärel aseta oad köögikombaini, lisa juurde sulatatud kookosõli, pähklivõi, kaerahelbed, sool ja siirup, vajadusel lisa ka veidi vett ja tilgakse karamelliaroomi. Töötle segu kuni ühtlase tekstuuri saavutamiseni. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning vala saadud segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta kooki 180 kraadi juures seni kuni kook saavutab kuldpruuni jume. Lase koogil enne serveerimist täielikult jahtuda. Enne serveerimist nirista peale veel veidi siirupit. Siirupile võid lisada samuti törtsu karamelliaroomi ja näpuotsatäie soola.

Ja nii lihtne see ongi! Nüüd vutt-vutt kööki kooki küpsetama!

Maiustamiseni! 😉

Leave a Reply