Site Overlay

“SCRAMBLED EGGS” aka MUNAPUDER SEENTE JA SPINATIGA

Hommikusöök on nagu teadagi, tähtsaim toidukord päevas! Minu jaoks on hommikusöögil juba aastaid väga eriline koht ning armastan alustada päeva rahulikult, valmistades ja nautides tervislikku ja toitvat hommikusööki.

Olles suuuur pudrusõber, leiab tihti minu toidulaualt erinevate lisanditega nii magusaid kui ka soolaseid putrusid, küll aga maitseb mulle ka muna, mida samuti tihti hommikusöögi kõrvale tarbin, saamaks kasulikke valku ja rasvu, mis aitavad kõhul pikemalt täis püsida. Üks hea nipp kuidas mulle meeldib muna süüa on munapudruna, inglise keeles tuntud siis kui “scrambled eggs”. Armastan lisada sinna mitmesuguseid lisandeid, näiteks spinatit, seeni, küüslauku, sibulat, mm.. yum!

Seekord mõtlesin ka teiega jagada üht lihtsat kuid maitsvat munapudru retsepti, millega teinekord oma hommikut alustada! 😉

Ja siit ta tuleb …

VAJA LÄHEB

2 muna

peotäis spinatit

šampinjone

küüslauku, (punast) sibulat

soola, pipart

1tl kookosõli/oliiviõli

VALMISTAMINE

klopi munad kausis koos 2-4 spl (taimse)piima või veega lahti. Kuumuta pann ning prae peeneks hakitud sibul, küüslauk ja viilutatud seened kergelt pruuniks. Lisa spinat, hauta veidi ning lisa munasegu. Hauta pidevalt segadest madalal kuumusel kuni saavutad endale meelepärase tekstuuriga “pudru”. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri ja söö kohe! 🙂

Mida Sulle meeldib hommikusöögiks süüa? Kas oled rohkem pudru, muna või hoopis võiku fänn? 😉

Leave a Reply