Site Overlay

NUTRIEGG: UUS MUNAVALGE BAASIL VALGUPUDING

Aina enam ilmub poelettidele proteiinipudinguid mis on kõrge valgusisaldusega ning madala rasva – ja suhkrusisaldusega. Küll aga on enamik (kui mitte kõik) neist maitsvatest hõrgutistest piimabaasil valmistatud, mistõttu ei ole need sobilikud nt laktoositalumatuse korral või juhul kui inimene on mõnel muul põhjusel piimatoodetest loobunud.

Mõni aeg tagasi võttis minuga ühendust Nutriegg tiim, kes tutvustas mulle oma toodet ning pakkus seda proovimiseks. Kuna tegemist oli piimavaba tootega, olin koheselt valmis seda proovima. Mis mulle selle toote juures enim meeldis, on see, et tootes on 98% munavalget ning kasutatud on ka naturaalset toiduvärvi, nagu näiteks kurkum. Samuti meeldis mulle, et tegemist on piimavaba tootega.

Mis see Nutriegg siis endast tegelikult kujutab?

Nutriegg on munavalgel põhinev valgupuding, milles ei ole kasutatud piima, gluteeni ega suhkurt. Tegemist on küllaltki naturaalse tootega, sest nagu öeldud, on tootes 98% munavalget. Pudinguid on saadaval 6 eri maitses: Kreembrülee, maasikas, banaan, pina colada, tiramisu ja kakao. Tekstuurilt on pudingud üsna paksud ja tummised, kuigi esialgu võiks oodata vedelamat koostist, kuna tegemist on siiski munabaasil oleva tootega. Mõni puding on naturaalsema maitsega, mõni aga siiski veidi liiga keemia mekiga. Mulle maitses kõige rohkem kakaomaitseline puding, kreembrülee jättis aga üsna tugeva keemiamaitse suhu.

 

Kui aga piimabaasil pudingud ei sobi, siis on Nutriegg kindlasti üsna heaks alternatiiviks, mida proovida ning mille seast ehk oma lemmik leida!

Nutriegg tooted on müügil näiteks SIIN.

 

 

 

 

 

Leave a Reply