Site Overlay

SUVISELT MARJANE CHIAPUDING

Kas mõnusalt marjane kreemjas chiapuding kõlab hästi? Kui jah, siis oled igatahes õiges kohas! 😉

Siin on teile retsept ühest imemaitsvast tervislikust maiusest. Usun, et paljud teist on chia pudingut kindlasti juba proovinud, või sellest vähemalt kuulnud. Kuid head asja pole kunagi liiga palju, seega siin on retsept minu marjasest pudingust! 😉

VAJA LÄHEB 

Kookospiima (Mina kasutasin Loodusväe mahetoodangut, mille kohta saad lugeda SIIT)

Chia seemneid (Mina kasutasin Loodusväe mahetoodangut, mille kohta saad lugeda SIIT)

Marjasegu (Kasutasin vaarika-mustika segu)

Datlisiirupit

veidi vaniljet

riivitud apelsinikoort

VALMISTAMINE 

Sega kookospiim kokku chia seemnete, vanilje, riivitud apelsinikoore ja datlisiirupiga. Vala segu pokaali/purki/kaussi ning vala peale õrnalt purustatud marjad. Kuna chia seemned paisuvad küllaltki palju, siis jälgi, et vedelikku oleks piisavalt. Mina panen tavaliselt tunde järgi nii vedelikku kui ka seemneid. Jälgin kui segu hakkab paksenema, lisan veidi vedelikku juurde. Seejärel lase pudingul külmkapis pisut seista ning naudi!

 

 

Leave a Reply