Retseptid | Vegan

MAHLASED KIKERHERNE-PORGANDI KOTLETID

juuli 1, 2018

Taimsed valgurikkad oranžika värvitooniga mahlased kotletid, mis sobivad nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka lõuna või õhtusöögi kõrvale. Valmistamine on imelihtne, nagu möödaminnes! Maitse see-eest aga s u u r e p ä r a n e, juhul kui sulle muidugi maitsevad kikerherned! Aga, kui juhtub, et kikerherned pole just suurimad sõbrad, siis tasub neid kotletikesi sellegipoolest proovida, sest herne maitset nendel minu arvates üldse polegi.

Ilma pikema jututa asume siis asja kallale.

Alustuseks paar isutekitavat pildikest ka, et ikka kindlasti neid järgi proovida tahaksid! 😉

VAJA LÄHEB 

ca 3-4 kuhjaga spl kikerherne jahu

porgandipüreed (2-3 spl)

natuke soola, pipart

värsket tilli

veidi basiilikut (soovi korral)

1 spl oliiviõli

ca 8-10 spl vett

VALMISTAMINE 

Lisa kikerherne jahu kaussi ning sega juurde vesi ja maitseained ja peeneks hakitud till. Seejärel sega juurde ka porgandipüree ning oliiviõli. Aja pann kuumaks ning tõsta lusikaga saadud segu pannile, just nagu teeksid “lusikapannkooke”.

Serveeri kotletid näiteks värske salati või muu meelepärasega.

 

 

 

 

 

 

Jälgi mind ka mujal 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga