Site Overlay

TALLINNA TÄNAVATOIDUFESTIVAL 2018

Nädalavahetusel, 9-10.juuni toimus Tallinnas, Telliskivi Loomelinnakus järjekordne tänavatoidufestival, mis hõlmas endas suurel hulgal toitlustajaid. Loomelinnak oli täis toiduputkasid ja meelelahutust (muusika, tsirkus, teatrietendused jpm). 

Mulle väga meeldis, et ka prügi sorteerimisele oli rõhku pandud ning organiseeritud vastavad prügianumad.

Samuti tuli jooki ostes maksta pandiraha, mille siis joogiklaasi tagastades tagasi sai. Ilmselt aitas ka see kaasa ümbruskonna puhtuse tagamisele. Minu arvates toimis hästi! Samuti olid kõik nõud biolagunevad ning puudus igasugune plastik.

Mulle kui tervisehuvilisele jäi muidugi silma, et palju pakuti värskeid smuutisid/mahlu, värskeid salateid, vegantoitu. Ei saa aga üle ega ümber ka klassikalisest tänavatoidust nagu burger friikatega, fish & chips jmt. Lisaks leidus ka mitmesuguseid maiustusi, sh käsitöö jäätist ja vahvleid, pakuti ka sushit, šašlõkki ja muud põnevat.

ÖKOT smuuti -ja mahlaabaari smuuti

Valik oli suur ja lai ning igaüks sai endale meelepärast valida.

Arvan, et sõin kahe päeva jooksul oma aastanormi  jäätist ära, hehe. Aga noh, mis sa ära teed, kui tahaks ikka kõike proovida ja üks on parem kui teine!

Minu lemmikuteks osutusid käsitöö mangojäätis krõbedas vahvlikausikeses ning küpsisetordi ja tiramisu jäätis vahvlikoonuses, njommm!

mangojäätis vahvlitopsis

 

Muidugi ei saa mainimata jätta ka  Mahemarketi pakutud suitsupeeti ja veganpeekonit, mille maitsekooslus oli lihtsalt niii hea! Ning muidugi Uulitsa sibulamoosiga burks, millega sai festivalile maitsev punkt pandud!

Suitsupeet, baklažaani peekon värske salatiga
Uulitsa sibulamoosiga burger

 

Ra Life kombucha ja matcha energiajook

Tegemist oli tõelisi toiduelamusi täis festivaliga ning mina jäin super-puper rahule!

Kas Sina käisid toidufestivalil? Kuidas sulle meeldis?

Ootan Teie tagasisidet kommentaariumisse! 🙂

Leave a Reply