Pudrud | Retseptid

ŠOKOLAADINE HOMMIKUPUDER

juuni 7, 2018

Šokolaad, šokolaad, šokolaad – millise isuäratavalt imelise kõlaga sõna, kas pole?

Kes armastab šokolaadi sama palju kui mina, leiab siit endale kindlasti midagi meelepärast, ja mis peamine, tervislikku!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jagan siinkohal teiega retsepti ühest imeheast hommikupudrust, mis lisab hommikusse paraja annuse magusust!

Šokolaadipuder mustikate ja kirssidega
Šokolaadipuder pohladega
Šokolaadipuder banaanilisandiga

VAJA LÄHEB 

  • 65g täisterakaerahelbeid/kiirkaerahelbeid/riisi-kaerahelbe segu vms
  • vett või meelepärast taimset piima (kookose, mandli, riisi, kaera vms)
  • 25g tumedat šokolaadi (soovitatavalt vähemalt 50% kakaosisaldusega!)
  • näpuotsatäis soola
  • 20g datlisiirupit/vahtrasiirupit/agaavisiirupit/mett/kookosplamisuhkurt või muud meelepärast magustajat
  • 1 keskmine banaan
  • 80-100g munavalgeid (soovi korral)
  • magustamata (toor)kakaopulbrit

 

VALMISTAMINE 

Keeda helbed vee või piimaga pehmeks ning lisa sisse tükeldatud šokolaad ja kakaopulber, maitsesta natukese soola ja siirupiga. Serveeri banaani ja natukese šokolaadipuruga. Hapuka maitsenüansi saamiseks sobivad pudrule hästi ka hapukad marjad, nt pohlad.

*Valgusisalduse tõstmiseks ja kohevuse saavutamiseks võib pudru sisse segada ka munavalged.

*Banaani võib purustatud kujul ka pudru sisse segada (annab mõnusa kreemise tekstuuri ning magusa banaanise maitse!)

 

 

Jälgi mind ka mujal 🙂

Only registered users can comment.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga